Ultimele stiri

Antrenori din cadrul Federației Române de Fotbal s-au perfecționat la Universitatea de Vest din Timișoara

aula magna uvt

Școala Federală de Antrenori din cadrul Federației Române de Fotbal a desfășurat, astăzi, în colaborare cu Universitatea de Vest din Timişoara, o ședință de perfecționare cu antrenorii din vestul țării care dețin licențe A şi B.

În cadrul întâlnirii, participanții au fost informați despre ultimele noutăți din domeniu, fiind prezentate și diverse studii de caz din fotbalul european: metodica antrenoratului sportiv; cum se antrenează juniorii de la Ajax; secretele fotbalului spaniol din perspectiva directorului tehnic al Federației Regale Spaniole de Fotbal, etc.

“De menționat este că majoritatea antrenorilor de fotbal din vestul țării sunt absolvenți ai Facultății de Educație Fizică și Sport a Universității”, transmit reprezentanții UVT.

“Suntem alături de toți cei care doresc să facă performanță și îi sprijinim în activitatea lor. Faptul că foarte mulți dintre ei sunt absolvenți ai Universității de Vest nu poate decât să ne bucure și să ne motiveze în munca noastră. Universitatea creează valori, dar le și susține pe parcursul activității lor”, spune Marilen Pirtea, rectorul Universității de Vest. Ședința de perfecționare susținută de Școala Federală de Antrenori este una anuală.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*