Ultimele stiri

Antreprenorii care construiesc viitorul mediului de afaceri românesc se întâlnesc la Timișoara

timisoara business days

În perioada 2-3 aprilie, se va desfăşura la Timişoara prima ediţie din anul 2014 a suitei de evenimente Business Days, cea mai amplă platformă din România dedicată susţinerii mediului antreprenorial. Business Days revine la Timișoara pentru a treia oară şi aduce, pe lângă formatul deja consacrat al evenimentelor din serie,  speakeri internaţionali specializaţi în domenii de ultimă oră din lumea afacerilor, precum şi multe alte noutăţi. Timişoara Business Days va fi găzduit de Centrul de Evenimente Hotel Club Senator şi Expovest.

Ediţia aniversară a celor 4 ani de existenţă pe piaţă a celei mai de impact serii de evenimente de business din România va conţine, printre altele: 4 conferinţe (în total 44 de prezentări inspiraţionale), 16 workshopuri, unde peste 50 de specialişti, experţi, consultanţi, antreprenori, manageri, traineri şi moderatori profesionişti îi vor ajuta pe participanţi să îşi dezvolte abilităţile de management şi cele antreprenoriale, prin sesiuni bazate pe interactivitate şi schimb de experienţă, 4 mese rotunde (cu peste 48 de invitaţi de marcă din diverse domenii care vor susţine dezbateri în jurul unor teme de impact pentru mediul de business românesc). Una dintre noutăţile ediţiei constă în organizarea unui workshop special dedicat persoanelor de conducere, susţinut de renumitul dirijor şi specialist în neuroştiinţe Giorgio Fabbri, despre un nou tip de inteligenţă pentru un leadership inovativ.

Cu o arhitectură unică în România, evenimentele Business Days le oferă participanţilor posibilitatea de a asimila informaţii pe patru paliere, astfel încât să aibă un câştig triplu: inspiraţie, idei şi posibili parteneri de afaceri.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*