Ultimele stiri

Anul Nou vine cu multe urări. Timișoara Online vă propune câteva mesaje ce pot fi trimise la cumpăna dintre ani.

artificii timisoara

Este ultima seară din anul 2014, aşa că pentru toţi cei care vor să transmită gânduri bune prietenilor, Timişoara Online, vă propune câteva mesaje emoționante dar și amuzante care pot fi trimise la cumpăna dintre ani. Puteţi alege din zecile de mesaje scrise mai jos:

– „Se iau 12 luni, Se curăţă bine de amar, ură şi invidie. Se găteşte apoi un An Nou cât mai curat şi mai luminos posibil… La Mulţi Ani cu multă iubire!!!“

-„E cumpăna dintre ani! Să privim inapoi cu iertare, înainte cu speranță, în jos cu înţelegere și în sus cu recunoștință! Speranța sa vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii si împliniri”

-”Gandește-te la trecerea dintre ani ca la o poartă. Poți să treci prin această poartă în noul an și să iei cu tine numai lucrurile bune și apoi să închizi poarta în urma ta, astfel încât grijile și supărările să nu te poată urma. La mulți ani!”

-„Să-ți amintești cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase și cu speranță de tot ce ți-ai propus”

-„La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.”

-„Gândiţi-vă la trecerea dintre ani ca la o poartă. Puteţi să treceţi prin această poartă în noul an şi să luaţi cu voi doar lucrurile şi gândurile bune. LA MULŢI ANI!”

-„Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!”

– „Lovi-te-ar trenul fericirii / Trasni-te-ar fulgerul iubirii / Să-ți cadă în cap un sac cu bani / Și un bilet cu La mulți ani!”

– „Aho Aho, e Anul Nou
Si găina-i fără ou
Si cucoșu’ fara gușă,
Da-mi și mie un leu matușă!
La Mulți Ani, 2015!”

– ”Noul an se așterne înaintea noastră ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Vă urăm să le scrieți numai cu lucruri bune, împliniri și fericire pentru că la sfârșitul volumului sa-l citiți cu bucurie.”

– ”Fie ca anul care vine să însemne pentru tine o noua treaptă pe care o urci. Îți doresc o viață împlinită și fericită! Un an nou fericit!”

– ”Îți doresc sa ai duminici dulci, luni luminoase, marți minunate, miercuri magnifice, joi jucăușe, vineri voioase, sâmbete superbe și un An Nou Excelent!

– ”Cheile mici deschid uși imense, cuvintele simple exprimă gânduri alese, zâmbetul tau vindecă inimi triste, așa că zambește în continuare. Un An Nou Fericit!”

– ”Ieri e istorie, mâine e mister, azi e un dar. Un dar de împărțit cu cei dragi. La Mulți Ani si Un An Nou Fericit!”

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*