Ultimele stiri

Anunţ important despre clasa pregătitoare, făcut de ministrul Educaţiei la Timişoara

clasa pregatitoare

Mai multe dezbateri au fost purtate, în ultima perioadă, cu privire la posibilitatea ca clasa pregătitoare să fie mutată de la şcoală la grădiniţă. Totuşi, ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, nu este de acord cu o astfel de schimbare şi vine şi cu motive întemeiate în acest sens.

„Nimeni nu va putea desfiinţa clasa pregătitoare de la şcoală şi susţin necesitatea acestei clase pregătitoare. În cei trei ani de funcţionare, s-au organizat cursuri de perfecţionare pentru lucrul care este specific cu clasa pregătitoare şi profesorii au urmat aceste cursuri de pregătire. Şcolile au făcut eforturi pentru a asigura infrastructură necesară derulării activităţilor în bune condiţii la nivelul clasei pregătitoare. Părinţii deja au o reacţie din ce în ce mai bună, după ce au existat reticenţe la început. Ce sens ar avea să o desfiinţăm?”, a declarat, la Timişoara, ministrul Educaţiei.

Ministrul Educaţiei a participat, astăzi, la deschiderea de an academic la Universitatea de Vest din Timişoara şi la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului. La cea din urmă, Sorin Cîmpeanu a primit titlul de Doctor Honoris Causa.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*