Ultimele stiri

Anunţ important făcut de viceprimarul Dan Diaconu cu privire la Clinica de Dermatologie. Când va fi mutată într-o nouă locaţie FOTO

clinica de dermatologie

Un important obiectiv este aproape de a fi terminat la Timişoara. Dan Diaconu, viceprimarul Timişoarei a anunţat, astăzi, pe Facebook, că în cel mult două săptămâni Clinica de Dermatologie de pe strada Mărăşeşti va fi mutată în clădirea din Complexul Studenţesc. Asta pentru că lucrările de modernizare a imobilului se aproapie de final. Mai mult, în această locaţie va fi mutată şi Policlinica Spitalului Municipal.

„Noul corp de spital (dermatologie) şi Policlinica de pe strada Daliei se apropie de inaugurare. Următoarele 2 săptămâni sunt dedicate ultimelor finisaje şi zugrăvelilor exterioare. Saloane luminoase, spaţioase, climatizate, la standarde europene, cabinete decente, spaţii dedicate pentru policlinică şi laboratoare, amfiteatru, împreună cu aparatura de ultimă generaţie finanţată de către Muncipiul Timişoara, toate constituie cel mai apropiat corp cu destinaţie medicală de ceea ce ne dorim pentru spitalele timişorene”, a anunţat Dan Diaconu pe reţeaua de socializare.

În plus, potrivit viceprimarului Timişoarei, odată cu mutarea Policlinicii Spitalului Municipal în noul spaţiu modern, municipalitatea nu va mai trebui să plătească chirie pentru clădirea în care aceasta îşi desfăşura activitatea. „Rămânem astfel, din tot patrimoniul sanitar, cu un singur imobil în care suntem chiriaşi, după câştigarea în instanţă a corpurilor aferente Clinicii de Balneologie a Spitalului Municipal, respectiv Chirurgie a Spitalului de Copii”, a mai precizat Dan Diaconu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*