Ultimele stiri

Anunţ ŞOC: Echipa de baschet a Timişoarei, DESFIINŢATĂ. Care este cauza

Sursa: banatsport.ro

Anunţ şoc făcut de primarul Timişoarei, Nicolae Robu, în plenul consiliului local. Echipa de baschet BC Timişoara este la un pas de a se retrage din cupele europene, dar şi din campionat, iar jucătorii vor fi liberi de contract. Totul după ce auditorii Curţii de Conturi au ajuns la concluzia că asociaţiile sportive din oraş ar fi primit bani în mod ilegal de la bugetul local. Prin urmare, de frică, juriştii din Primăria Timişoara nu mai vor să semneze pentru finanţări. Astfel, atât BC Timişoara, cât şi restul asociaţiilor sportive finanţate de municipalitate au mari probleme.

„Juriștii nu au vrut să semneze acel contract concretizat pentru fiecare asociație. Niciun jurist nu a semnat documentul și nu am putut să vi-l prezentăm aici”, a explicat Nicolae Robu, în plenul de astăzi.

Primarul Timişoarei le-a vorbit aleşilor locali şi despre consecinţele acestui lucru: „Am și primit deja de la Baschet mesajul: «retragerea din campionat și din cupele europene și trimiterea către jucători a unor înștiințări că sunt liberi de contract, eliberarea apartamentelor ocupate de club în două zile, începând de astăzi»Evident că urmează, în lanţ, consecinţele fatale pentru toate celelalte cluburi”, a mai precizat Nicolae Robu.

 

 

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*