Ultimele stiri

Anunțul așteptat de toți asigurații! Când începe distribuirea cardurilor de sănătate, în județul Timiș

card de sanatate

Casa  Judeţeană de Asigurări de Sănătate Timiş a semnat contractul cu  Oficiul Judetean de Poştă Timiş, în vederea distribuirii cardului naţional de asigurat.

“S-a demarat astfel, unul din cele mai importante proiecte informatice ale CNAS, cel al decontării  serviciilor medicale pe baza cardului naţional de asigurat. Cel mai important aspect al acestui card naţional de sănătate, este eliminarea birocratiei si un control foarte bun al utilizarii fondurilor pentru sanatate”, a declarat Preşedinte-Director General CJAS TImiş, Victor Dumitraşcu.

Poşta Română va livra cardul de sănătate destinatarului cu confirmare de primire, în maximum 20 de zile calendaristice, începând cu ziua lucrătoare următoare celei în care trimiterile au intrat în reţeaua poştală, în baza cărții de identitate și a semnăturii de primire.

În cazul în care asiguratul nu va fi gasit la domiciliu, după ce distribuitorul a mers  de două ori pentru a preda cardul, acesta va returna cardul la sediul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Timiş, după 10 zile de la termenul de livrare.

După acest termen, asiguratul îşi poate ridica propriul card de la Casa judeţeană de Asigurări de Sănătate.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*