Ultimele stiri

Anunţul făcut de Pro TV. Emisiunea „La Măruţă”, înlocuită de show-ul lui Cabral

Emisiunea „La Măruţă” intră în concediu, fiind înlocuită de show-ul „Ce spun românii”, prezentat de Cabral. Concursul va fi transmis de luni până vineri, de la ora 18.00.
Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie între două familii, care concurează pentru a câştiga premii. În urma unui sondaj realizat anterior, pe un eşantion de 100 de persoane alese aleatoriu, s-au obţinut cele mai populare răspunsuri ale unor întrebări gândite special pentru Ce spun românii. Familiile participante vor răspunde la şapte runde de întrebări, fiecare dintre acestea în încercarea de a alege răspunsurile care sunt cât mai apropiate de opinia majoritară a celor 100 de persoane care au participat la sondaj.

Fiecare întrebare din primele şase runde poate aduce puncte familiilor, care vor fi valorificate în bani. În funcţie de runda jucată, punctele pot fi dublate sau chiar triplate, iar echipa cu cele mai multe puncte va câştiga şi se va califica la runda fulger, unde poate câştiga o sumă adiţională de bani în doar 45 de secunde. Runda bonus va fi jucată de doi concurenţi ai familiei câştigătoare. În cazul în care cei doi reuşesc să obţină minimum 200 de puncte, familia câştigă marele premiu.
Familia învingătoare se califică în show-ul din următoarea zi, iar dacă aceasta reuşeşte să câştige cinci show-uri consecutive, obţine la final premiul special, care constă într-o maşină.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*