Ultimele stiri

Apa de ploaie, subiect de discuție în plenul CJT

După contrele care au existat în plenul CJT de săptămâna aceasta, la capitolul diverse, un subiect adus în discuție a fost legat de apa de ploaie plătită de cetățenii Timișoarei. Mai întâi, consilierul județean Tiberiu Lelescu i-a adus în vedere lui Titu Bojin că în sensul giratoriu de la Remetea Mare au loc des accidente în sensurile giratorii: „pe traseul spre Remetea Mare există două sensuri giratorii unde din două în două zile au loc accidente. Acestea nu sunt marcate şi foarte mulţi oameni care trec pe acolo se trezesc cu maşinile în şanţ”.

În ceea ce privește apa de ploaie, Lelescu a spus că 20% din facturile Aquatim reprezintă apă de ploaie. Ba mai mult, acesta a spus că cetățenii nu sunt obligați să plătească astfel de costuri.

Președintele CJT, Titu Bojin, a promis că va sta de vorbă pentru a clarifica situația cu Ilie Vlaicu, directorul Aquatim.

1 Commentariu pe Apa de ploaie, subiect de discuție în plenul CJT

 1. bilek karoly laszlo // 5 ianuarie 2015 a 13:46 // Răspunde

  acum de sarbatori m-am intalnit cu multi colegi. pritre altele ca subiect de discutie a fost AQUATIMUL.La primul punct a fost apa de ploaie.Aceasta apa deosebita nu trebuie aruncata la canal ci trebuie colectata si folosita la udatul gradinii.Recolta este mult mai mare daca plantele sunt udate cu apa de ploaie.20% din factura o constitue plata apei de ploaie. Al doilea subiect a fost masurarea apei de catre consumator si nu masurarea apei de catre aquatim. SUNT IN CASA 2 BAI : WC, DUS, LAVOAR,MASINA DE SPALAT RUFE. BUCATARIE : O CHIUVETA O MASINA DE SPALAT VASE. CONSUMURI : DUS=50 LT,SPALAT MAINI=3 LT,SPALAT DINTI=2LT,TRAS APA LA WC=9 LT,MASINA DE RUFE=60 LT
  MASINA DE SPALAT VASE=15 LT,SPALAT VASE CURENT=10 LT, SPALAT LEGUME FRUCTE=10LT. APA DE BAUT SI DE MANCAT O ADUC ZILNIC DE LA IZVOR.
  EU CU SOTIA 2 PENSIONARI FOARTE RAR FOLOSIM 150 DE LT DE APA INTR-O ZI. DECI 150*30= 4500 DE LITRI PE LUNA, ADICA 4,5 mc. IN CURSUL ANULUI 2014 CEL MAI MICA MASURARE AFOST 7mc,CEA MAI MARE MASURARE A FOST 22mc=20.000 litri de apa sau = 2.200 galeti de 10 litri de apa. LA AQUATIM NU CONTEAZA CINE A CONSUMAT APA CI CONTEAZA CINE MASOARA APA SI O TRECE IN FACTURA. APA PE CARE O VINDE AQUATIMUL LA MC NU ESTE APA POTABILA. ESTE PERFECTA LA WC UNDE TREBUIE DEZINFECTAT VASUL.
  IN CONCLUZIE DACA SE DISCUTA APA DE PLOAIE SA SE DISCUTE SI APA PE CARE O FACTUREAZA AQUATIMUL. SOCIETATEA ARE CEL PUTIN 3 SEDII IMPUNATOARE CARE COLCAIE DE FUNCTIONARI CE NU FAC NIMIC SI CARE SUNT CONDUSI DE DOCTORI IN APA DE TIP PONTA SI CARE TRAIESC BINE PE SPATELE PROSTILOR CARE PLATESC LUNA DE LUNA FARA SA SE INTREBE NIMIC.
  POATE ANUL 2015 VA FI AL PRINDERII ACESTOR HOTI CALIFICATI PROTEJATI DE TOT FELUL MDE POLITICIENI CORUPTI.
  CU STIMA KAROLY LASZLO

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*