Ultimele stiri

Aproape 100 de zone cu gunoaie aruncate ilegal în apropierea Timișoarei

lets do it judetul timis

Voluntarii din cadrul Asociației EcoStuff România continuă seria acțiunilor în cadrul cărora și-au propus să identifice zonele din afara localităților în care se aruncă gunoi ilegal.

Potrivit reprezentanților asociației, la prima acțiune de acest gen, care a avut loc la Timișoara și în comunele din apropiere în 7 martie, au fost identificate aproape 100 de zone cu gunoaie aruncate ilegal, unele dintre zone fiind adevărate gropi de gunoi, altele mai mici, care vor fi curățate cu ajutorul voluntarilor în data de 25 aprilie, când are loc acțiunea de ecologizare „Let’s Do It, Timiș!”.

Sâmbătă, 21 martie, de la ora 10.00, Asociația EcoStuff îi invită pe locuitorii din județul Timiș la o nouă acțiune de identificare a gropilor de gunoi ilegale. Voluntarii vor căuta astfel de zone în localitățile timișene Sânmihaiu German, Bobda, Beregsău, Săcălaz, Becicherecu Mic, Dudeștii Noi, Sânandrei, Cornești, Covaci, Cerneteaz, Giarmata, Pișchia, Ianova, Remetea Mare, Bucovaț, Uliuc, Unip, Pădureni, Jebel, Peciu Nou și Diniaș.

“2 ore libere, un smarthphone cu acces la net și gps, încălțăminte potrivită, bicicletă sau mașina, astea sunt singurele lucruri de care ai nevoie”, spun reprezentanții Asociației EcoStuff România.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*