Ultimele stiri

Aproape 1000 de amenzi în patru zile pentru șoferii indisciplinați din Timiș

poliția

A plouat cu amenzi zilele trecute pentru șoferii indisciplinați din Timiș. În ultimele patru zile, oamenii legii au aplicat aproape 1.000 de amenzi celor care nu au respectat legislația rutieră.

În perioada 12 – 15 mai, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, aplicând peste 900  de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi. De asemenea, au fost reţinute 45  de permise de conducere.

Au fost constatate 6 infracţiuni şi aplicate 915 sancţiuni contravenţionale, aproape 300 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi aproape 200 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

Nici pietonii nu au scăpat de ploaia de amenzi la polițiștilor timișeni. Au fost sancţionate peste 150 de persoane pentru nerespectarea normelor rutiere.

Totodată, au fost reţinute în vederea suspendării 45 de permise de conducere și retrase 23 de certificate de înmatriculare.

În zilele de week-end, poliţiştii se vor afla la datorie, desfăşurând activităţi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi/sau a unor substanţe şi produse stupefiante sau medicamente cu efecte similare acestora şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*