Ultimele stiri

Aproape 1000 de sancțiuni aplicate de oamenii legii pe șoselele din Timiș, în ultimele patru zile

politia

Timp de patru zile, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, aplicând aproape 1000 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi. Cele mai multe dintre acestea au fost, și de această dată, pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.

Astfel, au fost constatate 12 infracţiuni şi aplicate 944 de sancţiuni contravenţionale, 427 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 141 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

Au fost reţinute în vederea suspendării 53 de permise de conducere ale şoferilor care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor şi vehiculelor, nu au respectat regulile privind efectuarea manevrei de depăşire, semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului electric sau au depăşit limitele legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum. De asemenea, au fost retrase 19 certificate de înmatriculare.

În zilele de week-end, poliţiştii se vor afla la datorie, desfăşurând activităţi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi/sau a unor substanţe şi produse stupefiante sau medicamente cu efecte similare acestora şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*