Ultimele stiri

Aproape 2000 de pachete de țigări de contrabandă depistate de poliţiştii de frontieră

Și-a modificat special mașina pentru a face contrabandă cu țigări, dar nu i-a mers prea bine. Este vorba despre un cărășean de 53 de ani, care a fost prinș de poliţiştii de frontieră de la Naidaș cu aporoape 2000 de pachete de ţigări de contrabandă ascunse în mașină.

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Naidăş – judeţul Caraş Severin, acţionând în baza unei informaţii, au desfăşurat o acţiune specifică pe linia combaterii traficului cu ţigări.

În cadrul acţiunii, politistii de frontiera au depistat, la ieşirea din localiatea Răcăjdia, un autoturism abandonat pe marginea carosabilului. La cercetarea exterioară a autoturismului, poliţiştii de frontieră au observat, în partea din spate, sub locaşul roţii de rezervă, mai multe pachete de ţigări, fapt pentru care au fost demarate verificarile specifice.

Astfel, s-a constatat că autoturismul prezintă modificări ale caroseriei, astfel încât în locul destinat roţii de rezervă, plafonieră, podea şi bord au fost descoperite ascunse 1.880 pachete de ţigări diferite mărci.

Pe numele şoferului poliţiştii de frontieră au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar ţigările în valoare de 22.560 de lei şi autoturismul au fost indisponibilizate până la finalizarea cercetărilor.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*