Ultimele stiri

Aproape 5.000 de cereri depuse de părinții din Timiș pentru înscrierea în clasa pregătitoare

Peste 4.700 de cereri au fost completate de părinții din județul Timiș care doresc să-și înscrie copilul în clasa pregătitoare din anul școlar următor, până ieri la ora 18.00. Inspectoratul Școlar Timiș a aprobat aproximativ 6.700 de locuri în 278 de clase pregătitoare.

În total, la nivel național, au fost depuse 133.000 de cereri. Părinţii sau tutorii legali mai au la dispoziţie încă șapte zile pentru a completa în prima etapă cererile de înscriere a copiilor în învăţământul primar pentru anul şcolar 2015-2016 (ultima zi de înscrieri: 13 martie). În cazul copiilor a căror vârstă permite înscrierea în clasa pregătitoare, cererile-tip se pot completa online sau la unitatea de învăţământ la care se solicită înregistrarea copiilor.

A doua etapă de înscriere se va desfăşura în perioada 24 martie – 3 aprilie, iar pe 10 aprilie se vor afişa rezultatele finale. Între 13 – 17 aprilie, inspectoratele şcolare vor soluţiona toate cazurile nerezolvate după finalizarea celei de-a doua etape de înscriere.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*