Ultimele stiri

Aproape 500 de amenzi pentru șoferii indisciplinați din Timiș, în ultimele 48 de ore

etilotest

A plouat cu amenzi pe șoselele din Timiș în ultimele 48 de ore! Aproape 500 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de poliţiştii rutieri şoferilor indisciplinaţi, majoritatea fiind și de această dată pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.

În perioada 08 – 09 septembrie, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ în scopul prevenirii accidentelor rutiere şi impunerii respectării regulilor de circulaţie tuturor participanţilor la trafic.

Acţiunile au vizat, în special, depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele legale privind viteza de deplasare şi regulile privind efectuarea manevrei de depăşire.

Astfel, amplasate în sistem cascadă, au fost utilizate toate aparatele radar din dotarea Serviciului Rutier pentru măsurarea vitezei de deplasare a autovehiculelor.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 486 de sancţiuni contravenţionale conducătorilor auto care au încălcat normele rutiere, 224 fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.

Totodată, au fost reţinute în vederea suspendării 14  permise de conducere, 6 pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire,  5 pentru depăşirea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi alte 3 pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*