Ultimele stiri

Aquatim lasă timișorenii care locuiesc în Blașcovici fără apă, miercuri

apa calda

Reprezentanții Aquatim anunță că sunt nevoiți, miercuri, 21 mai, între orele 09.00 – 15.00, să întrerupă furnizarea apei reci în Blașcovici. Și asta pentry că se va lucra la intersecțiile străzilor Calea Bogdăneștilor cu Măslinului și Calea Bogdănești cu Macilor.

În zonă sunt în derulare investiții ale societății Aquatim, finanțate din fonduri europene, prin Programul Operațional Sectorial Mediu, pentru reabilitarea rețelelor de apă și de canalizare. Întreruperea este necesară pentru legarea conductelor noi la rețeaua existentă de alimentare cu apă.

Astfel, vor rămâne fără apă timișorenii care locuiesc pe străzile Măslinului, Aprod Movilă, Eroii de la Păuliș, Macilor, Calea Bogdăneștilor, Alexandru Lăpușneanu și Lisabona.

“La reluarea alimentării cu apă rece, este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonă să curgă apă tubure. Menționăm că această perturbare va fi de scurtă durată și recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă”, spune Ilie Vlaicu, directorul Aquatim.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*