Ultimele stiri

Aquatim, pe primul loc în Topul Național al Firmelor, pentru al doilea an la rând

premiu aquatim

Aquatim demonstrează și în acest an că este cea mai bună companie din țară. Societatea timișoreană a obținut, pentru al doilea an la rând, recunoașterea performanței sale la nivel național, clasându-se pe primul loc în Topul Național al Firmelor, organizat de Camera de Comerț și Industrie a României, pentru activitatea specifică – captarea, tratarea și distribuția apei.

Topul Național al Firmelor, aflat anul acesta la a XXI-a ediție, reprezintă clasamentul celor mai competitive firme din România, din șase domenii de activitate: cercetare-dezvoltare, industrie, agricultură, silvicultură și pescuit, construcții, servicii, comerț și turism. Clasificarea se realizează , în funcție de performanța financiară a companiilor, pe baza topurilor județene, făcute de Camerele de Comerţ şi Industrie Judeţene. Indicatorii utilizaţi pentru evaluare sunt cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane și a capitalului angajat și se referă la exercițiul financiar al anului precedent.

„Locul întâi obținut de Aquatim printre companiile mari de apă din țară, în contextul în care tariful pentru apă este unul din cele mai mici la nivel național, dovedește că societatea este eficientă economic și are o strategie viabilă de dezvoltare. Premiul primit și prezența printre cele mai performante companii din țară, ne bucură, pentru că sunt o recunoaștere a eforturilor întregii echipe”, spune Ilie Vlaicu, directorul Aquatim.

tnf-0833

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*