Ultimele stiri

Arme letale confiscate și aproximativ 3000 de sancțiuni, în Timiș

politia

Săptămână plină pentru polițiștii tinișeni. Peste 1800 de poliţişti au acţionat în ultimele 5 zile, pe raza judeţului Timiş, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică. În urma acţiunilor întreprinse, poliţiştii au aplicat sancţiuni în valoare de peste 530.000 de lei. Pe lângă sancțiunile contravenționale, o persoana a fost reținută și alte două arestate. De asmenea, au fost confiscate arme letale și neletale, dar și muniție.

În această perioadă, poliţiştii au verificat în bazele de date aproape 1000 de autovehicule, au controlat peste 330 de societăţi comerciale şi au efectuat circa 320 de filtre.

În urma acţiunilor desfăşurate, au fost constatate infracţiuni judiciare, economico-financiare, la regimul circulaţiei, în domeniul armelor, muniţiilor, explozivilor şi substanţelor periculoase.

O persoană a fost reţinută şi două arestate. Au fost depistate 5 persoane care erau urmărite în temeiul legii şi au fost confiscate 2 arme letale, 2 neletale şi 277 de bucăţi de muniţie.

Poliţiştii au aplicat 2985 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 530.000 de lei şi au confiscat bunuri în valoare de aproximativ 7.100 de lei.

380 din totalul sancţiunilor contravenţionale au fost aplicate pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică şi 85 pentru nerespectarea prevederilor privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

Cele mai multe sancţiuni au fost aplicate ca urmare a încălcării normelor privind circulaţia pe drumurile publice, 2394, dintre care 679 au fost aplicate pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 287 de permise de conducere şi au retras 48 de certificate de înmatriculare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*