Ultimele stiri

Arși la buzunare pentru că au aruncat moloz pe domeniul public

moloz

Au aruncat în stradă molozul rezultat în urma unor lucrări efectuate la casă. Vorbim despre două persoane care au fost amendate de polițiștii locali după ce au fost prinse în timp ce abandonau molozul pe domeniul public.

Ca urmare a unei sesizări telefonice, polițiștii locali s-au deplasat pe str. Popa Șapcă, unde s-a semnalat faptul că două persoane încalcă moloz și alte resturi rezultate din construcții cu scopul de a le abandona. La fața locului polițiștii locali au constatat că într-adevăr persoanele care au încărcat deșeurile într-un autovehicul Dacia Papuc s-au deplasat pe str. Zefirului, unde le-au abandonat pe domeniul public.

Colectarea și transportul deșeurilor voluminoase, din construcții, reabilitarea și demolarea clădirilor, din reparații de locuințe sau spații comerciale, din curățarea curților și anexelor gospodărești se efectuează numai în recipiente standardizate, de tip containere, în caz contrar cei care nu respectă aceste prevederi riscând sancțiuni între 1 500 și 2 000 lei

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*