Ultimele stiri

„Aş vrea să puteţi vedea ce văd eu!” Un nou VIDEO spectaculos ne arată ce a văzut Felix Baumgartner

Unul dintre cele mai impresionante momente ale anului 2012 a fost acela când austriacul Felix Baumgartner a sărit de la o altitudine record de peste 39.000 de metri. Practic, acesta a sărit din spaţiu, scrie The Telegraph.

În timpul căderii sale, Baumgartner a depăşit viteza sunetului, devenind primul om din istorie care a reuşit acest lucru fără ajutor mecanic.

Acum, pe internet a apărut un nou videoclip cu Felix, în care se prezintă saltul din perspectiva lui. Pe costumul acestuia au fost instalate mai multe camera de filmat GoPro care au imortalizat momentele căderii aşa cum le-a văzut Baumgartner însuşi.

Noul videoclip prezintă şi momentul în care Felix a pierdut controlul săriturii şi le-a spus colegilor săi de la sol că simte că s-ar putea să leşine.

Deşi întregul clip este spectaculos, poate unul dintre cele mai frumoase momente este acela în care, înainte să sară, Felix spune: „Aş vrea să puteţi vedea ce văd eu! Uneori trebuie să ajungi foarte sus, să îţi dai seama cât de mic eşti de fapt!”

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*