Ultimele stiri

AŞA arată trenul PRIVAT care bagă de azi SPAIMA în CFR Călători

tren privat

După concurenţa neiertătoare aplicată companiei de stat CFR Călători pe traseul spre litoral, trenul Hyperion al operatorului privat Softrans porneşte, din 15 septembrie, spre munte. La trenul privat, biletul este mai ieftin şi accesul la internet este gratuit.

Începând cu dimineaţa zilei de 15 septembrie, „trenul SF” Hyperion, sosit la Bucureşti Nord la ora 8.36 dinspre Craiova (de unde pleacă la ora 5.30), va pleca spre Braşov la ora 9.00 şi va ajunge la ora 11.46, potrivit Adevarul.ro.

Ca şi pe ruta Bucureşti-Constanţa (frecventată de transportatorul privat între 1 august şi 13 septembrie), trenul Hyperion va avea internet gratuit, iar biletul va costa cu peste 40% mai puţin decât la CFR Călători.

Concret, la aceeaşi durată de parcurs (două ore şi 40-50 de minute) pe ruta Bucureşti-Braşov, biletul la trenurile private Hyperion costă 30 de lei, în timp ce la trenurile transportatorului de stat CFR Călători costă 50,5 lei – InterRego, clasa a II-a.

Fiind la începutul acestui nou experiment, Softrans oferă tarife promoţionale care lovesc frontal oferta clasică a CFR Călători. Dacă pe Bucureşti-Braşov diferenţa de preţ este de 40%, pe Craiova-Braşov aceasta urcă spre 100%, scrie Realitatea.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*