Ultimele stiri

Aşa ceva! Europarlamentarul Maria Grapini a primit o diplomă de excelenţă pentru promovarea limbii române. Cine i-a acordat-o

maria grapini

O fotografie postată, ieri, pe Facebook, de europarlamentarul Maria Grapini a devenit virală. În imagine apare o diplomă de excelenţă pe care Maria Grapini a primit-o din partea unei asociaţii culturale pentru promovarea limbii române. Asta deşi europarlamentarul a fost deseori criticat pentru faptul că face greşeli gramaticale.

„Se acordă prezentul înscris D-nei MARIA GRAPINI, europarlamentar român, ca semn de gratitudine, de apreciere şi preţuire a meritelor deosebite, a eforturilor neobosite, implicării domniei sale pe plan naţional şi internaţional pentru promovarea limbii române, a culturii şi spiritualităţii naţionale, la evidenţierea şi păstrarea valorilor noastre, la promovarea intereselor noastre naţionale, implicit la promovarea tradiţiilor, prin participarea la FESTIVALUL DOINELOR, ediţia a patra, de la Orţişoara-Seceani din 20 septembrie 2015”, scrie în diploma primită de Maria Grapini.

Europarlamentarul nu a ezitat să comenteze distincţia primită. „Azi am primit o diplomă de la Asociaţia Culturală Constantin Brâncuşi .Nu ştiu dacă merit cuvintele scrise pe diplomă ,dar ştiu că sunt mândră că am primit această onorantă diplomă şi că o preţuiesc.Vă mulţumesc dragi iubitori ai culturii,membri ai asociaţiei”, a scris europarlamentarul pe reţeaua de socializare.

diploma maria grapini

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*