Ultimele stiri

Asociația care a adus umbreluțele colorate de pe strada Alba-Iulia le pregătește o nouă surpriză timișorenilor. Despre ce este vorba

umbrele multicolore

După succesul umbreluțelor colorate de pe strada Alba Iulia, Asociația Noi Re-Creăm revine cu un nou concept artistic, menit să revitalizeze orașul. În perioada 15-16 noiembrie, asociația organizează Târgul V&H (Vintage și Handmade) într-o locație nonconformistă și adecvată tematicii (Porto Arte). În cadrul târgului vor fi promovate hainele, accesoriile, obiectele vintage și handmade, într-o atmosferă specifică anilor inocenți.

Conceptul tradițional de târg va fi completat de elemente inedite: muzica perioadelor 20’-60’, proiecție de film mut, prezentare de modă, atelier de reinventare a garderobei și nelipsita roată a norocului din târgurile de altădată. Participanții vor putea servi o cafea aromată direct din bicicleta-cafenea, sosită parcă și ea din alte timpuri.

Toți cei interesați și pasionați de conceptele vintage și handmade sunt invitați să se întoarcă în timp pentru câteva ore, să pătrundă în spiritul acestui eveniment, plecând acasă cu un obiect, un accesoriu sau doar cu o amintire a vremurilor trecute. Nu vă sfiiți să aduceți cu voi o piesă vestimentară sau un accesoriu pentru a fi re-creat, re-interpretat în cadrul atelierului de creație. Intrarea este de 5 lei sub formă de donație, care permite participarea la roata norocului și prin care va fi finanțat un proiect ecologic.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*