Ultimele stiri

Asociația OncoHelp a inițiat o nouă acțiune inedită, pentru a-i putea ajuta pe bolnavii cu cancer

“Nu poți schimba oamenii din jurul tău… DAR POŢI schimba viața oamenilor pe care alegi să îi ajuți”, acesta este motto-ul unei acțiuni inedite inițiate de Asociația OncoHelp din Timișoara, cu scopul de a-i ajuta mai mult pe bolnavii diagnosticați cu cancer.

Astfel, echipa Asociației OncoHelp, împreună cu coordonatorii Campaniei Help25 își concentrează eforturile în implicarea comunității în lupta împotriva cancerului, prin direcționarea celor 2% din impozitul pe venitul realizat în cursul anului 2014 în dezvoltarea serviciilor medicale oncologice din cadrul Centrului OncoHelp. Pentru că există, poate, persoane care încă nu înțeleg pe deplin care sunt implicațiile acestei boli, atât asupra persoanelor bolnave, cât și asupra familiei lor, echipa Help25, beneficiind de sprijinul fotografului Alex Vancu și de implicarea a cinci voluntari, a pregătit o noua acțiune.

poza OH 2Prin cele cinci povești echipa Help25 și-a propus să crească gradul de conștientizare al celor din jur cu privire la importanța prevenției, a diagnosticării precoce și, implicit, cu privire la nevoia atragerii de fonduri pentru dezvoltarea si implementarea serviciilor medicale de specialitate. Atât posterele cât și filmulețele au același motto sugestiv: “Nu poți schimba oamenii din jurul tău… DAR POŢI schimba viața oamenilor pe care alegi să îi ajuți”.

Formularele prin care cei 2% pot fi direcționați către Asociația OncoHelp pot fi descărcate, în format pdf., de pe paginile de internet www. oncohelp.ro sau www.help25.ro.

poza OH 3

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*