Ultimele stiri

Astăzi a avut loc o nouă ediția a acțiunii Pedalați cu familia UVT

UVT

Astfel, aproape 100 de timișoreni și angajați ai UVT, cicliști amatori și profesioniști, au parcurs un traseu de 5 km, cu plecare din fața sediului instituției de pe Bd. Vasile Pârvan, ajungând pe pistele amenajate pe malul Begăi, prin parcurile Copiilor și Catedralei, cu întoarcere în parcarea Universității.

Acțiunea este una de tradiție la UVT, o inițiativă menită a promova un stil de viață sănătos. Aceasta reprezintă și un semn al deschiderii pe care Universitatea o manifestă către comunitatea în care își desfășoară activitatea.

„Ne-am propus să promovăm mișcarea în comunitate, să venim cât mai aproape către timișoreni. Sportul are marele avantaj de a lega oameni, de a ne oferi o identitate comună. Am spus-o în mai multe rânduri: o universitate reprezintă mai mult decât activitatea din sala de curs. Universitatea trebuie să se identifice la toate nivelurile cu mediul socio-cultural din care face parte, astfel că organizăm evenimente pentru toți timișorenii, de la acțiuni sportive, la momente culturale de excepție”, spune Rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

În cadrul evenimentului s-a organizat și o tombolă cu premii pentru participanți. Acțiunea s-a bucurat și de sprijinul logistic al Serviciului Poliției Rutiere Timișoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*