Ultimele stiri

Atac dur al Monicăi Macovei: Ponta protejează corupţii, nu românii

Monica Macovei

Atac dur al europarlamentarul Monica Macovei la adresa lui Victor Ponta.  Aceasta a declarat, vineri, la Alba Iulia, că declaraţiile premierului Victor Ponta referitoare la „baronii” din PSD care sunt cercetaţi reprezintă „o trădare de ţară” deoarece premierul „protejează corupţii, nu protejează românii”.

Europarlamentarul a mai spus că decizia premierului Victor Ponta de „a-l ţine în Guvern” pe Liviu Dragnea şi a-l desemna şeful campaniei electorale a PSD pentru alegerile din 25 mai, deşi este trimis în judecată pentru fraudă la alegeri, îi arată că „PSD se pregăteşte să fraudeze” la scrutinul de luna viitoare.

„Aş comenta declaraţiile primului ministru Victor Viorel Ponta, pe lângă plagiator, pentru că vedeţi lucrurile se leagă adică un om care minte şi fură, minte şi fură toată viaţa, care ne spune că nu se dezice de inculpatul Duicu, baronul de la Mehedinţi care e în arest, nu se dezice nici de Mazăre, nu se dezice nici de Nicușor Constantinescu, alt baron, nu se dezice de niciunul. Nu s-a dezis nici de Dragnea, îl ţine în guvern, deşi este un ministru trimis în judecată pentru fraudă la alegeri şi l-a desemnat şi şeful campaniei electorale a PSD pentru 25 mai alegerile europarlamentare. Mie îmi spune asta că PSD se pregăteşte să fraudeze că altfel nu îl punea tot pe Dragnea care e trimis în judecată pentru fraudă la alegeri”, a spus Macovei, citată de Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*