Ultimele stiri

Atac dur la adresa primarului Nicolae Robu! Social-democrații din Timiș îl fac OBSEDAT de bani.

Declaraţiile primarului Nicolae Robu, legate de salariul pe care și-ar dori să îl încaseze, i-au scos din sărite pe social-democrații din Timiș, care au sărit la gâtul edilului.

La Primăria Timișoara, Robu câștigă aproximativ 1200 de euro. Prea puțin spune el în comparație cu atribuțiile pe care le are primarul unui oraș cu peste 320.000 locuitori. Deși este ferm convins că prioritară este acum mărirea salariilor angajaților primăriilor, alții decât primarii și viceprimarii, Robu atrage atenția că decent pentru munca pe care el o depune ar fi un salariu de 4.000-5.000 de euro.

Tocmai această declarație l-a făcut pe deputatul PSD de Timiș, Cătălin Tiuch, să sară la gâtul edilului, pe care îl face obsedat de bani. El spune că în România zilelor actuale nu poți declara că un salariu de 1200 de euro este unul mic, chiar și în condițiile în care Robu este un primar “ultrapreformant”.

„Declaraţiile domnului primar Nicolae Robu, legate de salariul pe care și-ar dori să îl incaseze, dovedesc din nou că edilul Timișoarei are o unică obsesie: banii. Ne-am obișnuit cu ieșirile necontrolate ale primarului Timișoarei, însă, în România zilelor noastre, să spui că 1200 de euro este un salariu mic, pare puţin desprins de realitate. Chiar si pentru un primar ultraperformant și hiperactiv, cum îi place lui Nicolae Robu să se considere. Oricum, spre deosebire de funcţionari, primarul Robu are și alte beneficii, legitime poate, prin poziţia pe care o ocupă, timișorenii sigur observând faptul că edilul se plimbă cu o mașină de serviciu ultraluxoasă, costurile fiind suportate, direct sau indirect, tot de către cetăţeni”, spune Tiuch.

În plus, din calitatea sa de parlamentar, acesta atrage atenția că actuala Guvernare va încerca într-adevăr să se ocupe de creșterea salariilor funcționarilor din primărie, însă îi vor omite pe primari și viceprimari, pentru că aceștia au beneficiat deja de măriri salariale.

Deranjat de afirmațiile primarului Nicolae Robu s-a arătat și unul dintre cei mai vehemenți critici ai edilului. Consilierul local Alfred Simonis, a criticat dur declarațiile primarului, într-o postare pe un site de socializare.

“Nicolae Robu ne-a înștiințat pe toti că are salariul mic și că merită mai mult. Cât? Ne spune tot el: vreo 5000 de euro/luna. Dacă salariul e prea mic pentru un om atât de mare, poate și orașul e prea mic pentru un primar atât de mare. Idei trăznite îi vin prin orașele pe care le vizitează, poate se gândește să și candideze la primăria Barcelonei, Bruxellesului sau Londrei, unde suntem convinși ca poate câstiga”, a scris social-democratul pe Facebook.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*