Ultimele stiri

Atac SĂLBATIC la Arad. Un bărbat de 36 de ani se zbate între viață și moarte la Spitalul Județean Timișoara, după ce a fost bătut și jefuit de un angajat

valentin costea

Un tânăr de 36 de ani, pasionat de mașini tunate și cunoscut organizator de curse, a fost găsit, joi seara, în agonie în atelierul său.

Zăcea într-o baltă de sânge, după ce fusese bătut. Salvatorii au spart geamul de la atelier ca să poată intra. Rănitul a fost transportat în comă de gradul 3 la Spitalul Județean din Timișoara. Cel care l-a desfigurat este un angajat, care i-a luat portofelul și telefonul pentru că avea datorii.

Valentin Costea, numit de apropiați și Kidul, se zbate acum între viață și moarte. Personaj cunoscut și respectat în lumea amatorilor de curse de mașini, bărbatul de 36 de ani avea și un atelier auto. De asemenea, organiza întreceri legale pentru mașinile foarte puternice.

Un prieten l-a găsit joi seara în hală, plin de sânge. Polițiștii de la investigații criminale au reușit în timp record să dea de atacator, scrie Pro TV.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*