Ultimele stiri

„Atelier de dECOrare sacoșe”, la Festivalul Plai

atelier decorare sacose

ECO CLUB Timişoara, în parteneriat cu Penitenciarul Timișoara, organizează în  perioada 13-14 septembrie evenimentul “Atelierul de dECOrare sacoşe”, acțiune din cadrul proiectului „Spune NU plaselor din plastic!” aflat la a noua ediție.

Acest eveniment face parte din seria de acţiuni prevăzute în cadrul proiectului “Spune NU plaselor din plastic”. Proiectul are drept scop încurajarea integrării noţiunii de ecologie urbană în rândul cetăţenilor timişoreni şi işi propune educarea comunităţii în a utiliza sacoșe din material textil pentru cumpărăturile zilnice. „Dorim să atragem atenţia asupra efectelor negative pe care le are plasticul asupra mediului înconjurător şi asupra sănătăţii umane şi asupra beneficiilor personale în urma folosirii sacoşelor din material”, transmite ECO CLUB Timișoara.

Toţi cei cu spirit eco sunt așteptați la Festivalul Plai unde sunt amenajate două ateliere de creație: unul la pavilionul ECO CLUB Timișoara și altul la pavilionul Penitenciarului Timișoara între orele 14:00-18:00, atât sâmbăta cât și duminica. Accesul la dECOrarea unei sacoșe se face pe baza unei plase/pungi din plastic. În cadrul atelierului, doritorii îşi pot decora în diverse moduri sacoşa nou primită, pentru a se potrivi personalităţii celui care o foloseşte şi pentru a face cumpărăturile mai eco şi mai frumoase.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*