Ultimele stiri

Atenție, călători! Linia autobuzului 32 va fi deviată

ratt

Linia autobuzului 32 va fi deviată, începând de astăzi, 23 octombrie, de la intersecţia dintre bvd. C. Brâncoveanu şi bvd. L. Rebreanu. Traseul spre Gara de Sud este pe bvd. L. Rebreanu – Calea Şagului – str. Ana Ipătescu – str. Chişodei – str. Cercului – str. Bujorilor – str. Islaz – str. Steaua. Iar din 24 octombrie linia 32 va circula şi pe strada E. Zola până la Gara de Sud. Returul spre Piaţa Mocioni se face pe traseul deviat până la bvd. Brâncoveanu de unde autobuzele 32 reintră pe traseu. Astfel, se anulează staţiile cuprinse între strada Muzicescu şi strada Chişodei.

Pe tronsonul deviat înspre Gara de Sud autobuzele 32 opresc în următoarele staţii: pe bvd. L. Rebreanu după intersecţia cu bvd. C. Brâncoveanu, în staţia lui 33 pe Calea Şagului la Profi, pe Ana Ipătescu, la intersecţia între Islaz cu Chişodei la intersecţia dintre Chişodei cu E. Zola, apoi în staţia Prefatim, Bujorilor şi Gara de Sud. La întoarcere de la Gara de Sud spre Piaţa Mocioni (Sinaia) 32 opreşte în staţiile: Bujorilor, Prefatim, Chişodei cu E. Zola, Islaz cu Chişodei, Veteranilor (staţie comună cu linia 33, E1, E33, 33 b) apoi în toate staţiile de pe traseul cunoscut.

Devierea acestei linii de autobuz se face pentru a permite executarea lucrărilor de canalizare între bvd. Rebreanu şi str. Bujorilor, care sunt estimate să dureze până la mijlocul lunii noiembrie, anunță reprezentanții RATT.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*