Ultimele stiri

Atenție dacă circulați pe drumurile din Timiș! Blocadă în tot județul

Politie

Polițiștii sunt cu ochii în patru pe drumurile din tot județul. Totul în cadrul unei acțiuni la nivel național pentru prevenirea ilegalităților în județele învecinate cu granița statelor care nu fac parte din Uniunea Europeană. Acținuea se demarează, până sâmbăta inclusiv.

“În perioada 16-19 iulie, pe raza judeţelor frontierei cu statele non-UE, respectiv Timiş, Caraş-Severin, Mehedinţi Satu-Mare, Maramureş, Suceava, Botoşani, Iaşi, Vaslui şi Galaţi precum şi pe raza de competenţă a Secţiilor Regionale de Poliţie Transporturi Timiş, Cluj şi Iaşi, poliţişti din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, investigarea fraudelor, poliţie transporturi, operaţiuni speciale, criminalitate organizată, acţiuni speciale, precum şi arme, explozivi şi substanţe periculoase acţionează, în sistem integrat, pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Astfel, în cursul zilei de ieri, aproape 300 de poliţiştii timişeni au acţionat pe raza întregului judeţ în scopul asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică, impunerii respectării regulilor de circulaţie, dar şi combaterii infracţiunilor de contrabandă.

Au fost controlate 16 unităţi comerciale, efectuate 47 de filtre rutiere de către echipele mixte şi verificate în bazele de date peste 200 de autovehicule.

Ca urmare a măsurilor întreprinse, poliţiştii au constatat 24 de infracţiuni de natură judiciară, economico-financiară şi la regimul circulaţiei rutiere, 22 dintre acestea fiind în flagrant delict.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*