Ultimele stiri

Atenție la indicatoarele rutiere! Neatenția șoferilor face noi victime

Indicatoarele rutiere par să le dea mari bătăi de cap șoferilor timișeni. Într-o singură zi, patru persoane au fost rănite în urma unor accidente care au avut ca şi cauză generatoare nerespectarea indicatorului Cedează Trecerea.

Astfel, luni, în jurul orei 16.50, poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe strada Apateu, din Timişoara. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că o femeie de 56 de ani, din Timişoara, a condus un autoturism pe strada mai sus menţionată, iar la intersecţie cu strada Pinului nu a respectat semnificaţia indicatorului CEDEAZĂ TRECEREA, intrând în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar.

În urma accidentului, conducătoarea auto, şoferul şi pasagera din celălalt autoturism, de 27, respectiv 29 de ani, au suferit răni uşoare.

În aceeași zi, jurul orei 19.40, poliţiştii Serviciul Rutier Timiş au fost sesizaţi despre producerea unui alt accident pe raza localităţii Dudeştii Noi. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat de 46 de ani a condus un autoturism pe strada Hodoniului, iar la intersecţie cu strada Calea Sânandreiului nu a respectat semnificaţia indicatorului CEDEAZĂ TRECEREA, intrând în coliziune cu un biciclist care circula regulamentar.

În urma accidentului, bărbatul de 63 de ani, din Dudeştii Noi, care se deplasa cu bicicleta, a suferit răni uşoare.

În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

1 Commentariu pe Atenție la indicatoarele rutiere! Neatenția șoferilor face noi victime

  1. Dar de accidentul Provocat de o persoana card conduce deși suferă de Parkinson nu ați scris nimic tot la dudestii noi cu o seara înainte si din care am înțeles băiatul e grav doar ca respectivul are bani mulți si poate mușamaliza asta!!!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*