Ultimele stiri

Atenţie pe unde traversaţi! Accidentată în timp ce traversa pe trecerea de pietoni

O femeie de 86 de ani, din Timişoara, a fost accidentată de un autoturism, în timp ce traversa strada printr-un loc marcat şi semnalizat corespunzător. Accidentul s-a produs în condiţiile în care şoferul imprudent a efectuat manerva de mers înapoi fără să se asigure. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal.

Ieri, poliţiştii Serviciului Rutier Timiş au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe strada Intrarea Mierlei. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că şoferul a efectuat manevra de mers înapoi, fără să se asigure. În urma accidentului, a rezultat rănirea uşoară a pietonului, o femeie de 86 de ani, din Timişoara, care traversa strada prin loc marcat şi semnalizat corespunzător.

Poliţiştii continuă cercetările în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Poliţiştii recomandă pietonilor să traverseze carosabilul doar prin locuri marcate şi semnalizate corespunzător, iar şoferilor să acorde o atenţie sporită în zona trecerilor pentru pietoni.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*