Ultimele stiri

Atenție, șoferi! Mâine se dă drumul la circulație pe Ștefan Cel Mare

Vești bune pentru șoferi! Mâine seara se dă drumul la circulație pe Ștefan Cel Mare, pe partea reabilitată. Vorbim despre tronsonul de la intersecția Ștefan cel Mare cu Șt. O Iosif până la intersecția Stefan cel Mare cu 1 Decembrie.

Chiar dacă se dă verde la circulație, în această zonă vor exista în continuare restricții dinspre Fabrica De Bere. Astfel,  se va merge tot prin buclă, dar va fi deschis accesul dinspre și înspre Bulevardul Eroilor. Pentru ca traficul să nu fie îngreunat  accesul va fi doar la dreapta.

“Traficul fiind  concentrat pe ambele sensuri, dacă am permite și virajele la stânga s-ar încurca foarte mult traficul. Oricum va fi mult mai simplu acum”, a explicat primarul Nicolae Robu.

Despre lucrarea executată pe Ștefan cel Mare, Robu spune că a fost una grea și chiar dacă deschiderea tronsonului a fost planificată mult mai târziu, cu ajutorul muncitorilor care și-au făcut treaba cum trebuie, de mânie seară șoferii vor putea circula în zona respectivă.

„Lucrarea este o lucrare complexă, grea, unde s-a lucrat la adâncime considerabilă și foarte aproape de fundațiile clădirilor și nu s-a putut lucra cu orice utilaje. S-a lucrat foarte bine și firma s-a ținut de angajamente. Această deschidere ar fi fost planificată mult mai târziu.(…) Toate utilitățile vor fi sub trotuare”, mai spune Robu.

În curând în zonă se va da drumul și circulației tramvaielor. Platforma suport pentru șine este gata, iar de îndată ce șinele vor fi montate, tramvaiele vor reîncepe să circule pe traseul obișnuit.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*