Ultimele stiri

Atenție, șoferi! Trafic restricționat pe un drum național din județul Timiș. Care este motivul

trafic restrictionat

Ploile și vântul puternic din ultimele zile au făcut ravagii în județul Timiș. Și un drum național a fost afectat, după ce corpul drumului a cedat, astfel că reprezentanții Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România au luat măsura de a restricționa traficul rutier.

Astfel, începând de astăzi, de la ora 18.00, circulația rutieră de DN 68A, pe sectorul cuprins între km 3+190 – km 27+500, va fi restricţionată pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată  mai mare de 7,5 tone.

Până la remedierea problemei apărute în zona kilometrului 3+190 în seara zilei de 24 mai, traficul rutier se va desfăşura deviat pe următoarea rută ocolitoare: DN 68A (Municipiul Lugoj) – DN 6 (Centura Lugoj) – A6 (Lugoj – Balint) – A1 (Balint – Traian Vuia) – DN 68A, km 27+500 (Dumbrava).

“Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară. Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pagina de internet:www.cnadnr.ro”, transmit reprezentanții CNADR.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*