Ultimele stiri

Atenție, timișoreni! Autobuzele de pe liniile 28 și 29 își reiau traseul

expres 7

De vineri, 1 august, liniile 28 şi 29 autobuze vor circula din nou până la staţia V. Economu care va fi capătul de linie pentru ambele trasee, anunță reprezentanții RATT. Astfel, traseul liniei 28 se prelungeşte de la staţia Uzinei pe Calea Dorobanţilor, intersecţia V. Economu, strada Palmierilor, strada Mătăsari şi strada Uzinei. Staţia Mătăsari după intersecţia cu strada Lalelelor se desfiinţează. Cealaltă porţiune de traseu de la staţia Uzinei la strada Ţiţeica rămâne neschimbată.

De asemenea, şi linia 29 îşi reia traseul de pe strada Aleea Ghirodei, pe strada Mătăsari, Calea Dorobanţilor până la intersecţia V. Economu, pentru a reveni pe vechiul traseu pe strada Palmierilor, Aleea Ghirodei până la staţia Ialomiţa. Autobuzele vor opri în toate staţiile de pe traseu.

Vă reamintim faptul că porţiunile dintre strada Uzinei, respectiv Aleea Ghirodei şi V. Economu au fost întrerupte pentru autobuzele 28 şi 29 în perioada lucrărilor de modernizare şi de extindere a reţelelor de apă şi canalizare de pe Calea Dorobanţilor până la sensul giratoriu Aeroport şi pe strada Palmierilor.

Autobuzul M 35 care asigură legătura dintre Timişoara şi Giarmata Vii, şi care a fost de asemenea deviat din cauza lucrărilor din intersecţia Modern, revine pe traseul de pe Calea Dorobanţilor, Aleea Pădurea Verde, Giarmata Vii şi retur. Orarele liniilor 28, 29 şi M 35 rămân neschimbate.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*