Ultimele stiri

Atenție, timișoreni! Circulația mijloacelor de transport va fi restricționată în timpul slujbei de înmormântare a Mitropolitului Banatului

RATT anunță că, mâine, 1 octombrie, circulaţia mijloacelor de transport în comun din zona Catedralei Mitropolitane va fi restricţionată începând cu ora 08.00 până la ora 13.00. Staţia de autobuz Catedrala Mitropolitană va fi suspendată până după desfăşurarea slujbei de înmormântare a Înaltpreasfințitul Părinte Dr. Nicolae Corneanu, Arhiepiscopul Timișoarei și Mitropolitul Banatului.

Autobuzele 33, Expres 33 şi E3 nu vor opri în staţia Catedrală, iar autobuzele de pe linia Expres 7 nu vor mai circula până la Poşta Mare.

Autobuzele 33, Expres 33 care vin din Calea Şagului şi Expres 7 vor circula deviat de pe splaiul Tudor Vladimirescu pe: bvd. Vasile Pârvan, strada Traian Lalelescu (prin faţa Facultăţii de Construcţii), bvd. V. Babeş de unde Expresul 33 va face stânga pe bvd. Mihai Viteazu spre Piaţa Bălcescu, iar autobuzele 33 şi E7 vor face dreapta pe bvd. Mihai Viteazu şi apoi vor intra în traseul cunoscut pe splaiul Tudor Vladimirescu. Staţiile vor fi pe bvd. Vasile Pârvan în faţa UPT şi la Pod Mitropolit Andrei Şaguna.

Autobuzele Expres 3 care vin de la Gara de Nord de pe strada Jiul vor fi deviate în stânga pe splaiul N. Titulescu – bvd. 16 Decembrie – splaiul T. Vladimirescu – bvd. Vasile Pârvan (unde au staţie în faţă la UPT) – str. T. Lalescu (prin faţă pe la Facultatea de Construcţii) şi vor ieşi în traseul cunoscut pe Victor Babeş. Staţiile Jiul şi Parcul Central sunt suspendate până după ora 13.00. Circulaţia tramvaielor nu va fi modificată.

1 Commentariu pe Atenție, timișoreni! Circulația mijloacelor de transport va fi restricționată în timpul slujbei de înmormântare a Mitropolitului Banatului

  1. bine ca acest email a fost transmis in 01.10.2014 si se refera la ceva ce are loc tot in 01.10.2014…..Cat despre inmormantare: azi s-a inchis centrul orasului pentru cineva care, acum 25 de ani, a inchis usile catredalei. Nu fac referire la nimic, las pe altii sa judece si sa comenteze…..

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*