Ultimele stiri

Atenție, timișoreni! De astăzi puteți închiria GRATUIT bicicletele din stațiile RATT

biciclete ratt

Vești bune pentru timișorenii iubitori ai mersului pe două roți. Începând de astăzi, timișorenii pot închiria gratuit bicicletele amplasate în stațiile RATT, timp de o oră.

Potrivit reprezentanților Primăriei Timișoara, în cadrul unui proiect finanțat cu bani de la Uniunea Europeană au fost cumpărate 300 de biciclete care pot fi închiriate din 25 de stații de biciclete, realizate lângă stațiile RATT. Acestea sunt gestionate în sistem informatic.

Printre primii timișoreni care au testat bicicletele Velo TM s-a numărat viceprimarul Dan Diaconu. „Am testat pentru o oră și bicicleta care se comportă foarte bine. Sistemul e funcțional pe 10 stații în acest moment, iar în următoarele 2 săptămâni pe toate celelalte. Cardul este gratuit și se eliberează în 3 minute. Timișoara devine astfel primul oraș din România cu sistem funcțional de bikesharing automat”, a scris pe Facebook Dan Diaconu.

Bicicletele vor putea fi împrumutate pe baza unui card emis de RATT, altul decât cel utilizat pentru mijloacele de transport în comun. Pentru a vedea stațiile online, puteți intra pe site-ul www.velotm.ro.

1 Commentariu pe Atenție, timișoreni! De astăzi puteți închiria GRATUIT bicicletele din stațiile RATT

  1. „Cardul este gratuit și se eliberează în 3 minute”. Super! Unde se elibereaza? In ce conditii? Pe minunatul sit http://www.velotm.ro apare o harta si un formular de inregistrare. Greu cu comunicarea! 🙂

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*