Ultimele stiri

Atenție, timișoreni! Falși angajați E.ON vă bat la ușă

eon

Atenţie la falşi angajaţi E.ON! Compania a constatat că există situații în care persoane care pretind că sunt angajați ai E.ON, sub pretextul verificării, înlocuirii sau citirii contoarelor, ori al verificării instalației și a aparatelor alimentate cu gaze naturale, au intrat în locuințele unor timișoreni și au furat bunuri sau au solicitat diverse sume de bani.

Timișorenii sunt rugați să anunțe de urgență poliția dacă persoanele ce se prezintă în numele E.ON nu se pot legitima ca angajaţi ai companiei sau ai partenerilor, ori dacă solicită sume de bani în numele companiilor E.ON.

„Operaţiunile de înlocuire, verificare şi citire a contoarelor de gaze naturale ori de verificare a instalatiei şi/sau a aparatelor alimentate cu gaze naturale sunt realizate de către personalul E.ON sau al prestatorilor de servicii mandataţi de companiile noastre pentru aceste activităţi. Angajaţii noştri pot fi identificaţi prin echipamentul inscripţionat E.ON şi prin legitimaţia de serviciu. Personalul prestatorilor de servicii poate fi identificat prin legitimaţia de serviciu şi prin împuternicirea din partea companiilor E.ON pentru a efectua operaţiunile menţionate”, țin să precizeze reprezentanții E.ON.

Timișorenii sunt rugați să permită accesul doar acelor persoane care prezintă legitimaţia de serviciu şi/sau împuternicirea din partea companiilor E.ON. Mai mult, angajații E.ON nu încasează bani la domiciliul clienților pentru serviciile prestate, nici pentru contravaloarea gazelor naturale consumate.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*