Ultimele stiri

Atenție, timișoreni! PARADA de 1 Decembrie dă peste cap circulația mijloacelor de transport în comun. Cum vor circula

Cu ocazia paradei militare organizate de Ziua Națională a României, care va avea loc pe B-dul Revoluției 1989, traseele a mai muulte mijloace de transport în comun vor fi modificate. Reprezentanții RATT anunță că, luni, în intervalul orar 09.00 – 14.00, liniile de tramvai 1 și 6 vor fi suspendate, iar traseele tramvaielor 2 și 5, dar și al curselor de autobuz de pe liniile 22, 40 și Expres 2 vor fi modificate.

Astfel, tramvaiele de pe linia 2 vor circula pe traseul Depou Dâmboviţa – Piaţa Iosefin – Catedrala Mitropolitană – Calea Bogdăneştilor – Bulevardul Cetăţii – Torontal şi retur.

Tramvaiele de pe linia 5 vor circula pe traseul Cartier Ronaţ – Balta Verde – Calea Bogdăneştilor – Catedrala Mitropolitană – Piaţa Maria – Piaţa Iosefin – Gara de Nord şi retur.

Autobuzele de pe Expres 2 vor circula de la AEM până la Poşta Mare, nemai ajungând până pe Calea Sever Bocu.

Autobuzele de pe linia 40 vor circula de pe Calea Sever Bocu până la Bastion, urmând să aibă staţie comună cu M30 în sensul de la Punctele Cardinale.

În acest fel, autobuzele de pe linia 40 nu vor mai ajunge până la Poşta Mare.

Autobuzele de pe linia 22 nu vor mai ajunge până la Bastion, traseul acestora fiind din cartierul Plopi până în sensul de pe strada Pestalozzi.

În ziua de 1 decembrie mijloacele de transport în comun vor circula după program de duminică și toate punctele de vânzare ale RATT sunt închise.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*