Ultimele stiri

Atenție, timișoreni: vin marile realizări! Ce vă promite primarul Nicolae Robu

Nicolae Robu

Mesaj pentru timișoreni direct din insula Rhodos, acolo unde primarul Nicolae Robu își petrece vacanța de Paști. Edilul spune că vacanța e gata, așa că municipalitatea se va concentra pe muncă. „În forță”, așa cum îi place primarului să spună se vor finaliza lucrările la subasajul Michelangelo, dar și la reabilitarea centrului istoric. În plus, în următoarele luni timișorenii se vor putea bucura de sistem intermodal cu biciclete între stațiile de tramvai, dar și de tramvaie reabilitate. Tot curând e preconizată și finalizarea lucrării la strada Ștefan cel Mare.

„Ne putem concentra, de-acum, mai „în forță”, pe muncă. Iar munca ne va aduce, în 2015, mari finalizări, cu beneficiile și bucuriile inerente lor. Iată doar câteva dintre ele”, spune prmarul.

1. Finalizarea realizarii pasajului subteran Michelangelo

2. Finalizarea reabilitarii si conversiei functionale a unei bune parti din centrul istoric (Piata Libertatii si portiunile incluse in proiect din strazile incidente la ea: Alba Iulia, Victor Vlad Delamarina, Coriolan Brediceanu, Emanoil Ungureanu si 3 August 1919, apoi strazile Lucian Blaga, Florimund Mercy, Praporgescu, Carusso si Strada Fara Nume)

3. Finalizarea realizarii Sistemului de Transport Public Intermodal Mijloace Auto-Biciclete

4. Finalizarea reabilitarii cu innoire 90% (!) a primelor tramvaie

5. Finalizarea reabilitarii strazii Stefan cel Mare

Urmeaza, apoi, in urmatoarele cateva luni:

6. Finalizarea amenajarii in noul concept urbanistic a primului grup de spatii dintre blocuri (astfel de amenajari se vor face in 2015 in cel putin cinci cartiere)

7. Finalizarea realizarii Salii Polivalente cu 3000 de locuri „Politehnica”

8. Finalizarea realizarii Parcului de Skating

9. Finalizarea reabilitarii liceelor Lenau (!!!), Loga (!!!) si Calderon

10. Finalizarea anveloparii a cca 60 de blocuri cuprinzand peste 1500 apartamente

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*