Ultimele stiri

Atenție! Traficul a fost blocat în centrul orașului pentru înmormântarea Mitropolitului Nicolae Corneanu

Înalți prelați, preoți, dar și numeroși enoriași au luat cu asalt încă de la primele ore ale dimineții Catedrala Mitropolitană din Timișoara. La ora 11 va începe slujba de înmormântare a Mitropolitului Banatului Nicolae Corneanu, iar oamenii legii au luat măsuri de siguranță în ceea ce privește buna desfășurare a slujbei. Astfel, printre altele, traficul în centrul orașului a fost blocat.

De la primele ore ale dimineții polițiștii de la Rutieră au închis circulația în zona centrală pentru mașini și autobuze. Singurele care vor circula normal vor fi tramvaiele. Nu se circulă deloc pe bulevardul Regele Ferdinand, pe bulevardul 16 Decembrie și pe podul Traian. Inevitabil, s-au creat ambuteiaje, astfel că în toată zona centrală traficul a fost mult îngreunat.

Încă de aseară, polițiștii locali au blocat locurile de parcare din apropiere de Catedrala Mitropolitană, pentru a le rezerva personalităților ce vor lua parte de înmormântare.

Înmormântare Mitropolitului Banatului Nicolae Corneanu va începe la ora 11 și va dura aproximativ două ore. Pentru ca toți enoriașii veniți la fața locului să poată vedea slujba, în fața Catedralei a fost instalat un panou gigant pe care se va transmite tot ce se întâmplă în biserică. Ceremonia va fi oficiată de Preafericitul Daniel, patriarhul României

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*