Ultimele stiri

Atenționare de călătorie pentru Ungaria. Autoritățile maghiare sunt în alertă

Drum zapada

Alertă! Șoferii care și-au planificat o ieșire spre Ungaria sau trebuie să tranziteze această țară, în drum spre vestul Europei, trebuie să fie cu ochii în patru. Asta pentru că aici sunt așteptate ninsori abundente și există pericol de polei. Mai mult decât atât, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, autoritățile maghiare ar putea închide anumite sectoare de autostradă.

Astfel, Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se deplasează pe teritoriul Ungariei că, în următoarele 24 ore, potrivit Agenţiei Naţionale de Meteorologie Ungare, în judeţele din nord-estul Ungariei vor avea loc precipitaţii sub formă de ninsoare, în timp ce în judeţele din sud-estul țării vor fi condiţii pentru formarea poleiului.

În aceste condiții, șoferilor li se recomandă să circule cu autovehicule echipate corespunzător, să aibă suficient combustibil în rezervoare, precum şi rezerve de apă şi mâncare pentru cazurile în care vor fi nevoiţi să staţioneze o perioadă de timp din cauza condiţiilor de trafic.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*