Ultimele stiri

Au ajuns primii REFUGIAŢI la Timişoara. Patru sirieni au cerut azil în România

refugiat

Încep să sosească primii refugiaţi şi în România, respectiv la Timişoara. În noaptea de duminică spre luni, patru bărbaţi din Siria au fosr depistaţi în gara din comuna Păuliş, judeţul Arad. Imigranţii au ajuns la Timişoara, unde au solicitat azil în România.

„Cei patru cetăţeni străini au fost descoperiţi de poliţiştii Postului de Poliţie din Păuliş. Nu aveau documente de identitate asupra lor, dar au declarat că sunt de origine siriană şi că au parcurs drumul Siria-Turcia-Serbia-România. Cetăţenii nu cunosc limba română şi nicio altă limbă de circulaţie internaţională”, a declarat pentru Aradon Mitică Purcaru, șef al Serviciului pentru Imigrări Arad.

Cei patru bărbaţi de origine siriană au vârste cuprinse între 25 şi 30 ani. Aceştia au fost conduşi de poliţişti la Centrul Regional de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil din Timişoara. În acest moment, autorităţile române analizează solicitarea de azil în România făcută de imigranţi. Până la finalul analizei, refugiaţii vor fi cazaţi la Timişoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*