Ultimele stiri

Au crezut că scapă de amenzi, dar n-a fost așa. Cum au încercat comercianții de pe Brâncoveanu să-i păcălească pe polițiștii locali

Pe principiul” închid ca să nu iau amendă” s-a lucrat ieri în magazinele de haine de pe Brâncoveanu. Aste pentru că polițiștii locali au descins pentru a-i lua la puricat pe comercianții care fie supraaglomerează trotuarele cu marfă, fie funcționează ilegal.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială au efectuat, în cursul zilei de ieri, o nouă acțiune în zona comercială situată pe str. C. Brâncoveanu, ca urmare a sesizărilor de la cetățeni referitoare la supraaglomerarea trotuarelor și desfășurarea de acte de comerț stradal neautorizat”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

În cadrul acțiunii polițiștii locali au aplicat un număr de patru sancțiuni contravenționale de câte 200 lei fiecare deoarece cei în cauză au încălcat prevederile HCL 139/2011 pentru aprobarea Regulamentului privind condițiile de desfășurare a activităților de comerț stradal pe raza Municipiului Timișoara.

Ceilalți comercianți care știau că nu respectă legislația și-au închis magazinele în momentul în care au observat că se efectuează controale. Drept urmare, în cursul zilei de azi, s-au efectuat din nou verificări, iar cei care ieri și-au închis ieri magazinele sperând ca scapă de amenzi au fost controlați fiind sancționați cu câte 2000 lei conform OG 99/2000 pentru obstrucționarea controlului.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*