Ultimele stiri

Au fumat ETNOBOTANICE? Patru liceeni din Timişoara aproape au leşinat după ce au tras câteva fumuri. În ce stare sunt

tigara

Au fumat etnobotanice sau nu? Aceasta este întrebarea la care Inspectoratul Şcolar Timiş aşteaptă un răspuns, în cazul a patru elevi de clasa a IX-a de la Colegiul Tehnic „Emanuil Ungureanu”, care aproape au leşinat, în această dimineaţă, după ce au tras câteva fumuri din nişte ţigări.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Timiş, liceenii au fumat în faţa şcolii, pe stomacul gol. Imediat li s-a făcut rău, iar un profesor a sunat la 112. Un echipaj SMURD s-a deplasat de urgenţă la liceul din centrul Timişoarei, cei patru elevi fiind transportaţi la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu” pentru îngrijiri medicale. În prezent, aceştia sunt în afara oricărui pericol, părinţii elevilor fiind informaţi cu privire la cele întâmplate.

„Din declaraţiile reprezentanţilor unităţii de învăţământ, sunt patru elevi de clasa a IX-a, care azi dimineaţă, pe stomacul gol, au fumat ţigări. Acum, dacă sunt ţigări obişnuite sau nu, lucrul acesta nu putem să-l confirmăm sau să-l infirmăm până nu ne vin datele de la spital. Sunt internaţi la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu” şi sunt în afara oricărui pericol”, a explicat Aura Danielescu, inspectorul şcolar general al judeţului Timiş.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*