Ultimele stiri

Au început controalele de dinainte de Paști. Polițiștii au dat zeci de mii de amenzi

Au început controalele premergătoare Sărbătorilor de Paşti. Aproape 200 de polițiști au ieșit în stradă și au controlat tot ce au văzut cu ochii. Numai în ultimele 24 de ore au fost aplicate amenzi în valoare de peste 40.500 de lei.

Astfel, în ultimele 24 de ore, peste 150 de poliţişti din cadrul structurilor de investigarea fraudelor, de ordine publică, poliţie rutieră şi poliţie transporturi au acţionat pe raza judeţului Timiş, pentru combaterea infracţiunilor de natură economică, a celor cu violenţă şi a furturilor, precum şi pentru combaterea infracţionalităţii stradale. Cu această ocazie, au fost verificaţi 20 de agenţi economici şi 223 de mijloace de transport, în filtrele instituite pe rutele de transport.

În urma controalelor efectuate, poliţiştii au constatat 5 infracţiuni şi au aplicat 283 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 40.500 de lei, dintre care 21 au fost aplicate pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică. 233 din totalul sancţiunilor contravenţionale au fost aplicate pentru nerespectarea normelor rutiere. Totodată, ca măsură complementară în cadrul dosarelor penale întocmite şi a sancţiunilor contravenţionale aplicate, au fost indisponibilizate mai multe bunuri (carne şi ţigarete).

Polițiștii vor intensifica controalele în perioada ce urmează.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*