Ultimele stiri

Au început ultimele pregătiri pentru Festivalul de Jazz! Cum poți câștiga un loc în fața scenei cu Timișoara Online

jazz tm

Mai sunt doar 4 zile până la startul celei de-a doua ediţii JAZZ™, festivalul internaţional de jazz al Timişoarei, iar pregătirile au intrat pe ultima sută de metri. În aceste zile, se ridică toate structurile în Piața Victoriei, se fac planurile personalizate ale fiecărui artist, iar în 8 iulie are loc o probă generală pentru toate echipamentele.

Vă reamintim că JAZZ™ se va desfășura în Piața Victoriei din Timișoara în perioada 9-11 iulie 2014. Accesul este gratuit DAR se pot rezerva locuri pe scaun într-o zonă special amenajată din fața scenei cu 50 lei/festival.

Nu uita că Timioara Online te trimite la concert și îți rezervă unul dintre scaunele din fața scenei. Așadar, Iubitorii de muzică jazz din Timișoara, și nu numai, sunt invitați să se înscrie la un concurs organizat de TIMISOARAONLINE.ro, la finalul căruia pot câștiga două invitații duble la JAZZ TM. Tot ce au de făcut cei interesați este să dea like paginii de Facebook Timișoara Online sau să se aboneze la Newsletter-ul TIMISOARAONLINE.ro până marți, 8 iulie. Câștigătorii vor fi anunțați în aceeași zi, după ce va avea loc tragerea la sorți.

Pe 9 iulie vor urca pe scenă JazzyBIT, Andreya Triana și Terri Lyne Carrington’s Mosaic Project 2 feat. Lizz Wright, pe 10 iulie – Blazzaj, Neil Cowley Trio și Al Jarreau, iar pe 11 iulie – Teo Milea, Anoushka Shankar și The Cat Empire.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*