Ultimele stiri

Au încercat să fure mai multe unelte dintr-un atelier, dar au fost prinși de polițiști

arest

Poliţiştii Secţiei 2 Rurale Cărpiniş au identificat trei tineri, cu vârste cuprinse între 25 şi 30 de ani, bănuiţi că ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o societate comercială situată pe raza localităţii Cenei. Cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Arestul I.P.J. Timiş.

La data 08 august, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Rurale Cărpiniş au fost sesizaţi despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în incinta unei ferme din localitatea Cenei, iar din interior au sustras mai multe bunuri.

În cursul aceleiaşi zile, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat trei tineri, cu vârste cuprinse între 25 şi 30 de ani, bănuiţi de comiterea furtului.

În fapt, în noaptea de 06 spre 07 august a.c., cei trei ar fi pătruns în curtea fermei, prin escaladarea gardului împrejmuitor, iar dintr-un atelier ar fi sustras un flex şi o drujbă electrică.

Prejudiciul în valoare de 2500 de lei a fost recuperat în totalitate de poliţişti, bunurile fiind predate păgubitului.

Cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi introduşi în Arestul I.P.J. Timiş.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*