Ultimele stiri

Au scăpat ca prin urechile acului după ce au fost loviți de tren

tren

Și-au văzut moarta cu ochii! Vorbim despre o femeie însărcinată, șoferul mașinii în care se afla și încă un pasager. Aceștia au fost izbiți de un tren după ce conducătorul auto nu a acordat prioritate pe calea ferată.

Accidentul s-a produs joi dimineață, în zona unei treceri de cale ferată, între localitățile Vucova și Chevereșu Mare. Șoferul a încercat să treacă peste linii, deși venea trenul, n-a reușit, astfel că, mașina în care se afla a fost lovită în plin de garnitura care nu avea viteză foarte mare.Toate cele trei persoane ce se aflau în mașină au fost transporte la spital, însă, din fericire, o tragedie a fost evitată .

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, iar șoferul care a ales să ignore semnalele luminoase de la trecerea de cale ferată se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală.

1 Commentariu pe Au scăpat ca prin urechile acului după ce au fost loviți de tren

  1. Ce semnale luminoase?unde sunt?sa va fie rusine pt. neadevar.De cate accidente este nevoie,ca CFR sa monteze semnale luminoase si acustice acolo,pe timp de ceata nu vezi nimic in zona,ca si la evenimentul asta.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*